VertijTerapii si remedii din natura

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca, desi stati pe loc, totul se misca de jur imprejur? Sau ca sunteti in cadere libera? Daca raspunsul este afirmativ, atunci ati avut vertij.

Ce este vertijul?

Vertijul este senzatia de invartire chiar si atunci cand persoana sta pe loc. Mediul pare sa se miste vertical sau orizontal. Unele persoane simt ca si cum s-ar invarti. Efectul poate fi usor sau abia sesizabil, cu pierdere a echilibrului sau stare de slabiciune generala sau poate fi atat de sever ca pacientul poate cadea la pamant.

Vertijul este mai sever decat ameteala, descrisa ca o usoara nesiguranta cand stati in picioare.
 
Cauza cea mai frecventa a vertijului o reprezinta o tulburare a circulatiei periferice, de aceea preparatele precum Gingkophyt, pentru imbunatatirea circulatiei cerebrale si Extract din muguri de Arin negru Alnus glutinosa MG=D1, care tonifiaza circulatia la nivel cerebral si cardiac sunt indicate in primul rand.

De asemenea, acestea pot fi asociate cu alte preparate anti-imbatranire si fibrozare a peretilor vaselor, precum Extract din mladite de SequoiaSequoia gigantea MG=D1, care are si actiune antiastenica importanta, sau Extract din mladite de Vita de vie salbaticaAmpelopsis weitchii MG=D1, recomandat in special celor care sufera si de reumatism

De asemenea, miscarea fizica, mersul pe jos in aer liber, respiratia corecta (cu inspir si expir adanc) sunt eficiente pentru imbunatatirea starii generale a organismului.

 

Pentru a obtine cele mai bune si mai rapide rezultate, utilizati doar produse de calitate, cumparate din farmacii sau magazine cu produse naturale. Pentru mai multe informatii despre produse gemoterapice accesati www.plantextrakt.ro.

 

 

Surse: aici si aici.
 

*Recomandarile din acest articol nu inlocuiesc consultul medical.