yoga

Invingeti depresiaDespre boli si afectiuni

Starea de apatie, lipsa poftei de viata, dureri de cap sau de spate sunt stari prin care trec, pe parcursul vietii, aproximativ 70% dintre oameni. De-obicei se da vina pe astenia de primavara sau pe cea de toamna, pe caldura sufocanta sau pe frig ori pe cine mai stie ce conditii meteo. Si aproape toata lumea care sufera refuza sa recunoasca ca ar putea fi vorba despre o depresie.

15 metode de stimulare a metabolismuluiCum slabesc sanatos?

Multe persoane cu kilograme in plus si lipsa de vointa dau vina pe metabolism pentru silueta. “Tin cura de slabire, zau! Dar nici natura nu ma ajuta” e  o scuza des intalnita. Metabolismul poate fi stimulat, insa calea cea mai buna catre slabire si mentinere este un stil de viata sanatos. Totusi, natura a lasat la indemana cateva metode simple, care ajuta. Urmati aceste sfaturi pentru a arde mai multe calorii, mai repede, cu ajutorul alimentelor. Mancati ananas

8 beneficii reale ale practicarii yogaSportul si sanatatea ta

Am auzit de Madonna, Jennifer Aniston si alte cate si mai cate vedete hollywoodiene, si nu numai, ca au avut parte de o transformare majora a vietii, dupa ce au inceput sa practice yoga. Foarte bine, pentru ele. Dar cum poate un curs de yoga sa schimbe o viata? Si cum gasesti cursul potrivit pentru tine, printre atatea variante? Yoga este una din cele sase scoli traditionale ale hinduismului, bazata pe meditatie, si este privita ca un mijloc de desavarsire atat fizica, precum si spirituala.