tensiune

Legatura dintre migrene si accidentul vascular cerebralDespre boli si afectiuni

Migrenele si accidentele vascular cerebrale (AVC) au multe simptome asemanatoare si se poate intampla sa fie diagnosticate gresit. Este posibil ca o migrena sa cauzeze un accident? Sau invers? Cercetarile nu au reusit sa elucideze acest mister, inca. Dar studiile arata ca, daca suferiti migrene frecvente si de intensitate mare, riscul de a suferi un accident vascular cerebral candva, pe parcursul vietii, este mai mare. Sansele sunt mic, totusi. Legaturile

Ghimbirul - utilizare si riscuri Terapii si remedii din natura

Ghimbirul creste in China, India, Africa, in Caraibe, dar si in alte zone cu climat cald. Radacina de ghimbir este cunoscuta pentru gust si aroma si este un remediu traditional, in multe culturi, de mii de ani. Ghimbirul e cunoscut ca tratament popular pentru durerile de stomac si greata, insa exista si studii in acest sens. Radacina ajuta sistemul digestiv si fluxul de saliva.

Pasi simpli pentru scaderea colesteroluluiDespre boli si afectiuni

Medicul v-a spus ca aveti colesterolul marit? Atuci stiti ca trebuie sa va schimbati dieta si stilul de viata, fiind predispusi la afectiuni ale inimii. Chiar daca urmati un tratament medicamentos, trebuie sa faceti cateva schimbari in stilul de viata, sa deveniti mai activ. Organismul are nevoie de o anumita cantitate de colesterol pentru a functiona. Dar cand in dieta apar prea multe grasimi saturate si colesterol, ambele cresc nivelul LDL, colesterolul rau.