stres

Abcesul dentarTerapii si remedii din natura

Nopti nedormite, disconfort, dureri, iritabilitate. Sunt doar cateva dintre „accesoriile” unui abces dentar. Pana ajungeti la medicul stomatolog, cateva preparate naturale va pot veni in ajutor. Ce aste abcesul dentar?

Cele mai nesanatoase obiceiuriCum slabesc sanatos?

Persoane fara tabieturi si idei preconcepute, cat de mici si aparent inofensive, nu exista. Obiceiurile adanc inradacinate pot fi schimbate foarte greu, insa exista sperante, mai ales cand nu sunt din cele mai bune.   Obiceiurile nesanatoase afecteaza in special greutatea, pe langa celelalte deservicii pe care le fac organismului. Intr-un top al celor mai proaste obiceiuri, pe primul loc se afla sedentarismul. Cititi si despre celelalte, dar si despre cum se pot face cateva schimbari.

Stresul de la locul de muncaMod de viata

Stresul de la locul de munca poate creste riscul uni atac de cord sau chiar cel al unui accident vascular cerebral. In functie de domeniul in care lucreaza, anumiti angajati sunt mai predispusi decat altii, dar cei mai afectati de stres sunt angajatii corporatiilor. Sa nu credeti ca lipsa unui loc de munca inseamna si lipsa grijilor. Studiul efectuat de americani arata un nivel de stres asemanator si la fel de riscant si pentru cei care nu au serviciu.

Cum se citeste tensiunea arteriala si ce inseamnaAnalize medicale

Auzim des vorbindu-se despre tensiunea arteriala si despre doua valori. 12 cu 8, de exemplu. Cei care isi dau cu parerea, e mare, e mica, se poate sa nu aiba habar ce inseamna cele doua valori. Tensiunea arteriala este cel mai des exprimata de doua numere, de-obicei scrise ca raport. De exemplu, 120/80 mm Hg, adica tensiune sistolica/diastolica exprimata in milimetri coloana  de mercur. Sistola

Ce stii despre stres si anxietate?Mod de viata

Stresul a devenit vinovat pentru orice nu merge bine. Iti cade parul? E de la stres. Te doare stomacul? E de la stres. Sindrom premenstrual accentuat? Tot stresul e vinovat. Mai nou, si anxietatea a devenit “tap ispasitor” pentru tot mai multe situatii in care nu facem fata asa cum ne-am dori sau si-ar dori de la noi societatea. Si nu tot ceea ce se spune despre stres sau anxietate este adevarat.

Adevarul despre grasimea de pe abdomenCum slabesc sanatos?

Un abdomen plat, cu "patratele" este visul oricarei persoane care se chinuie sa scape de kilograme, indiferent de cat de multe. Ca o consolare, o persoana care are chiar si cel mai plat si musculos abdomen tot are si ceva grasime. Totusi, de aceasta cantitate de grasime tine si starea generala de sanatate. Nu e suficient ca grasimea sa nu se vada. Localizarea grasimii