sarcina

Semne de alarma ce impun prezentarea la medic, in sarcinaSarcina si ingrijirea copilului

Gravidele, in special cele aflate la prima sarcina, se sperie din orice. Frica de a pierde sarcina, mai ales in primele trei luni este mare si orice simptom nou vine impreuna cu o serie de intrebari. Daca greturile matinale (care se pot manifesta pe tot parcursul zilei) sunt normale, la fel si usoarele sangerari nazale in partea a doua a sarcinii, exista si manifestari a caror aparitie trebuie sa fie monitorizata de medic.  

Probleme de disconfort in timpul sarciniiSarcina si ingrijirea copilului

Fiecare sarcina este diferita, fiecare femeie suporta altfel o sarcina. Pentru unele gravide sarcina este o bucurie, fara niciun fel de problema, iar pentru altele poate fi o stare nesfarsita de greata si dureri.

Ingrijirea danturii in timpul sarciniiSarcina si ingrijirea copilului

Sarcina nu este o boala, este un prilej de bucurie, o perioada de care fiecare femeie trebuie sa se bucure, cu plusurile si minusurile sale. Printre schimbarile majore care au loc in organism se numara si posibilele sangerari ale gingiilor si inrautatirea eventualelor probleme. Perierea si curatarea spatiilor interdentare cu ajutorul atei speciale, dar si vizitele regulate la stomatolog sunt "armele" pe care orice gravida le are la indemana, pentru a-si mentine dantura sanatoasa.

Ce trebuie sa stim despre aloe veraTerapii si remedii din natura

De mii de ani, gelul din frunzele de aloe vera este folosit pentru a vindeca si hidrata pielea. Dar aceasta planta miraculoasa are mult mai multe intrebuintari, iar beneficiile pe care le ofera intrec asteptarile. De ce folosesc oamenii aloe vera?

Incontinenta urinara la femeiDespre boli si afectiuni

Incontinenta urinara, sau pierderea controlului este o problema frustranta pentru milioane de persoane din intreaga lume. Nu stii niciodata cand sau unde poate avea loc un "accident". Si, cel mai grav, nu stii ce impact ar putea avea asupra vietii sociale. Incontinenta urinara afecteaza ambele sexe, dar e de doua ori mai intalnita la femei. Cercetatorii sugereaza ca jumatate dintre femeile in varsta ar putea avea aceasta problema.