Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Laptele de migdale preparat acasa este delicios, avand o aroma bogata. Aceasta este o reteta de baza si poate fi folosita pentru a prepara lapte din diverse nuci, pentru sosuri, supe sau sucuri. Pulpa de la nuci, care ramane dupa separarea de lapte, poate fi deshidratata si utilizata in retete de paine, prajituri sau fursecuri. Ingrediente, 2 portii: O ceasca de migdale crude Trei cesti de apa Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare:
Acesta este un mod simplu si delicios de a va obtine doza de sanatate din verdeturi proaspete. Doar ca vine la pahar, nu in bol, si e cu pere, nu cu rosii. Ingrediente, 2 portii: Sase linguri de suc de lamaie Patru cesti de pere cu coaja, tocate Doua cesti de apa O ceasca de frunze maruntite de salata verde O lingurita de menta (facultativ) Preparare: Puneti in mixer, blender sau robot de bucatarie perele, sucul de lamaie si apa, amestecand pana la omogenizare.
Iaurtul este un ingredient traditional al sucurilor si shakeurilor. Aceasta reteta foloseste in locul produsului lactat nuci caju pisate. Ingrediente, 2 portii: Doua caise proaspete sau cinci caise deshidratate Doua prune curatate de samburi O ceasca de nuci caju hidratate O ceasca de apa Doua cesti de suc de ananas proaspat Preparare: Spalati caisele proaspete sau rehidratati pana la patru ore caisele uscate. Amestecati nucile caju intr-o cana de apa pana cand textura devine cremoasa.