portie

Schimbari mici, impact mareCum slabesc sanatos?

Pentru ca o noua dieta sau schimbarea stilului de viata sa aiba succes, e nevoie de un sistem bine pus la punct. Cel mai greu de controlat sunt emotiile, nu actiunile. De fapt, durerea pe care o resimtim atunci cand impunem restrictii de orice fel este una psihologica, nu fizica.

Gustari sanatoase cu mai putin de 200 de calorii (II)Alimente

Intre mese, atunci cand va roade stomacul si incepeti sa visati la farfurii incarcate cu bunatati nesanatoase, limitati-va la o gustare. O gustare sanatoasa, care sa nu aiba mai mult de 200 de calorii, pentru a nu o transforma intr-o alta masa principala. Gustarile pot “pacali” senzatia de foame, asta daca e foame adevarata, nu sete gresit inteleasa.

Contract cu silueta – drepturi si obligatiiCum slabesc sanatos?

Dupa ce v-ati luptat cu kilogramele, ar fi pacat sa le puneti inapoi, dar pentru ca renuntati la cateva reguli simple. Doar o persoana care a fost supraponderala si a reusit sa slabeasca stie cat este de greu sa dai jos surplusul si apoi sa mentii roadele muncii sustinute. Este important sa urmati cateva reguli simple, daca vreti sa nu va ingrasati iar. Mentineti portii decente Ce trebuie sa faceti?

Mai multe fibre pentru silueta, energie si sanatateNutritie sanatoasa

O dieta bogata in fibre are numeroase beneficii, printre care si controlul greutatii, scaderea colesterolului, reducerea riscului constipatiei, diabetului si a bolii diverticulare.  Atunci cand aveti de ales intre doua produse, cititi cu atentie etichetele si optati pentru cel cu o cantitate mai mare de fibre, de preferat cu mai mult de cinci grame per portie.

Portiile la control!Cum slabesc sanatos?

Atunci cand va ganditi ca ati manca o portie de mancare, indiferent de pofta de moment, cel mai des se intampla sa vizualizati o farfurie plina. Surplusul de greutate poate fi inlaturat daca va limitati la a manca doar cat aveti nevoie. "O portie" nu este o unitate de masura, dar va oferim cateva exemple de portii din diverse alimente, ca sa va faceti o idee legata de ce ar trebui sa se afle in farfuria dumneavoastra, intr-o zi.