placinta

Placinta de pecan rawRetete sanatoase

O placinta delicioasa, ce poate fi servita la orice eveniment deosebit. Faina de migdale se poate face din migdale integrale macinate sau din pulpa ce ramane dupa prepararea laptelui de migdale. Ingrediente, 4 portii: Trei cesti de faina de migdale Un sfert de ceasca de curmale Un sfert de ceasca de ulei de nuca cocos, lichid Trei sferturi de ceasca de nuci pecan maruntite, plus inca un sfert de ceasca nuci intregi, pentru ornat Trei sferturi de ceasca de banane Trei linguri de sirop de artar

Placinta cu mere rawRetete sanatoase

Placinta cu mere este un desert ideal, mai ales pentru picnicurile sau iesirile la iarba verde din timpul verii. O puteti incalzi in deshidrator (trebuie sa stea aproximativ doua ore) sau o puteti servi rece. Smochinele proaspete sau deshidratate pot inlocui curmalele. Placinta este si mai apetisanta daca o serviti cu o lingura de crema de cocos sau cu inghetata de vanilie. Ingrediente, 6 portii: Trei cesti de mere, decojite si taiate bucati Doua cesti de migdale O ceasca si jumatate de curmale