Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Aceasta reteta minunata este actualizarea si adaptarea unei retete clasice, la care au fost adaugate inca doua straturi de arome bogate. Ingrediente, 4 portii: O jumatate de ceasca de miez de nuca de cocos tanara Doua cesti de nuci caju O ceasca de curmale O ceasca de suc de ananas Preparare: Curatati curmalele de samburi si amestecati toate ingredientele pana la omogenizare.
Iaurtul de migdale confera acestui shake o textura cremoasa. Reteta e si mai apetisanta vara, cand puteti folosi cirese proaspete, bine coapte. In afara sezonului merg foarte bine si ciresele congelate sau deshidratate. Iaurtul se obtine prin amestecarea migdalelor pisate si rehidratate intr-o cana de apa, pana cand textura devine cremoasa. Ingrediente, 2 portii: Un sfert de ceasca de iaurt de migdale Un sfert de ceasca de miez de nuca de cocos tanara O ceasca de lapte de nuca de cocos tanara
Fructele de acai sunt un superaliment originar din America de Sud, recunoscut pentru nivelul ridicat de antioxidanti si oligominerale. Se gasesc in majoritatea magazinelor naturiste sau cu produse bio, sub forma de suc, pudra sau fructe deshidratate. Ingrediente, 2 portii: O ceasca de suc de ananas proaspat Doua cesti de pere cu coaja, tocate Doua cesti de fructe acai rehidratate sau orice alt fruct de padure O jumatate de ceasca de miez de nuca de cocos
Iaurtul de migdale confera acestui shake o textura cremoasa. Reteta e si mai apetisanta vara, cand puteti folosi cirese proaspete, bine coapte. In afara sezonului merg foarte bine si ciresele congelate sau deshidratate. Iaurtul se obtine prin amestecarea migdalelor pisate si rehidratate intr-o cana de apa, pana cand textura devine cremoasa. Ingrediente, 2 portii: Un sfert de ceasca de iaurt de migdale Un sfert de ceasca de miez de nuca de cocos tanara O ceasca de lapte de nuca de cocos tanara