medic

Exercitii pentru genunchi, pentru persoane supraponderaleAerobic si fitness pentru acasa

Durerile de genunchi trebuie sa va duca la medic cat mai repede. Nu asteptati sa vi se “intepeneasca” sau sa nu mai puteti merge. Doar ochiul specialistului si, daca este cazul, si alte investigatii pot duce la un diagnostic corect, nu experientele prietenilor. Articulatia genunchiului sustine toata greutatea corpului, iar in cazul persoanelor supraponderale durerile pot sa apara strict din cauza presiunii. In acest caz se impune reducerea numarului kilogramelor, dar si o serie de exercitii.

Ajutor in depistarea depresiei varstnicilorMod de viata

Detectarea depresiei la persoanele de varsta a treia este mult mai usoara acum, datorita unei echipe de cercetatori mexicani. Tehnologia propusa se bazeaza pe monitorizarea rutinei zilnice si da rezultate foarte bune, mai ales in cazul batranilor aflati in situatii deosebite, cum ar fi cei fara familie sau care au suferinte cronice.

Alo, doamna doctor Ioana Vartosu?Interviuri

“Alo, doamna doctor Ioana Vartosu?” Aceasta era intrebarea pe care medicul de familie Ioana Vartosu o auzea cel mai frecvent. Parinti ingrijorati, pacienti speriati, oameni a caror sanatate si liniste sufleteasca depindeau de ea. Si “Alo, doamna doctor?” a devenit mai mult decat o intrebare. A devenit locul in care peste 22.000 de persoane pot primi de la medici raspunsuri competente la intrebarile lor.

Calmantele – semne ale dependenteiDespre boli si afectiuni

Multe persoane sunt ingrijorate ca un tratament mai lung cu calmante va duce la dependenta. Daca medicul care va trateaza si in care aveti incredere prescrie o reteta, indiferent de durata tratamentului, nu trebuie sa va faceti probleme. Dar cei care se trateaza dupa ureche, nu mai reusesc sa scape de dureri, cresc dozele si numarul de pilule consumate zilnic ar trebui sa citeasca despre semnele dependentei. 1. Va ganditi prea mult la tratament