Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Acest suc delicios poate fi preparat cu cirese proaspete sau congelate si are un gust deosebit. Ingrediente, 2 portii: Doua cesti de laptede migdale Doua cesti de pere cu coaja, tocate O ceasca de miez de banana feliat O jumatate de ceasca de cirese tocate, fara samburi O lingurita de nucsoara Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare:
Laptele de migdale preparat acasa este delicios, avand o aroma bogata. Aceasta este o reteta de baza si poate fi folosita pentru a prepara lapte din diverse nuci, pentru sosuri, supe sau sucuri. Pulpa de la nuci, care ramane dupa separarea de lapte, poate fi deshidratata si utilizata in retete de paine, prajituri sau fursecuri. Ingrediente, 2 portii: O ceasca de migdale crude Trei cesti de apa Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare:
Acest milkshake dulce si cremos este preparat din ingrediente echilibrate, care se imbina armonios. Roscova creeaza o aroma bogata, de ciocolata, iar boiaua o energizeaza, fara a o face iute. Aceasta bautura e ca inviorarea de dimineata. Ingrediente, 2 portii: Doua cesti de lapte de migdale O banana Doua curmale curatate de samburi O lingura de praf de roscova cruda Un varf de cutit de boia de ardei Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare: