insomnie

Alimente care pot trata insomnia si imbunatatesc somnulAlimente

Stresul legat de serviciu sau lipsa acestuia si cel cauzat de problemele de familie sunt principalele cauze ale insomniei. Pe urmatorul loc se afla alimentatia gresita – consumul de alimente bogate in zahar, cafeina, gluten sau grasimi polinesaturate. Imbunatatirea dietei este primul pas spre a pune capat starii vesnice de oboseala.

Remedii naturale pentru a invinge definitiv insomniaMod de viata

Somnul sanatos, de opt ore fara intrerupere, este tot mai rar intalnit in zilele noastre, mai ales in mediul urban. Intre sistemul imunitar si somn exista o stransa legatura si, conform unui studiu efectuat la nivel mondial de National Sleep Foundation (SUA), numarul de ore dormite efectiv pe noapte este in scadere si se situeaza mult sub opt.

Cateva trucuri pentru un somn bunMod de viata

Insomnia vine la pachet cu stresul si viata agitata. Nu de putine ori vi s-a intamplat sa va treziti in miez de noapte si sa nu mai puteti adormi? Ati petrecut zeci de minute cu ochii in tavan, numarand oi imaginare, in asteptarea lui Mos Ene? Ati cedat deseori tentatiei de a aprinde televizorul, doar pentru ca nu ati putut readormi? Va prezentam cateva trucuri care va vor ajuta sa adormiti mai repede si sa aveti un somn odihnitor.