dressing

Ingrediente sanatoase pentru salataAlimente

Salatele sunt o alternativa sanatoasa pentru orice masa sau gustare, atat timp cat contin ingrediente sanatoase. Puteti combina multe legume si ierburi, in functie de preferinte, gusturi, momentul zilei sau stare. Important este sa nu le “stricati” cu un dressing nepotrivit. Combinatia dintre uleiul vegetal obtinut prin presare la rece si zeama de citrice, in proportie de 3 la 1 ramane cea mai simpla varianta. Salata verde

Trucuri pentru a manca sanatos la restaurantCum slabesc sanatos?

Faptul ca sunteti “la dieta” nu trebuie sa va distruga viata sociala sau sa va tina in casa. Orice dieta ati urma, daca este una sanatoasa si echilibrata, puteti gandi si organiza programul de masa astfel incat o iesire la restaurant sa nu va dea peste cap. De asemenea, nici nu trebuie sa folositi iesirea drept scuza pentru a manca mai mult sau mai gras, ori alimente incompatibile cu dieta.

Cine influenteaza apetitul?Cum slabesc sanatos?

O plimbare prin mall poate ruina orice cura de slabire. Daca prin preajma foodcourt-ului va gadila narile o mireasma de scortisoara proaspat macinata, bunele intentii si pofta de nestavilit incep o lupta acerba. Ghiciti cine castiga? Si reversul. Oricat de foame v-ar fi, un film violent taie pofta de mancare. Stimularea apetitului si inhibarea acestuia joaca un rol cheie in managerierea efortului de a mentine sau a ajunge la o anumita greutate.