detoxifiere

Lista de cumparaturi pentru detoxifiereAlimente

Detoxifierile naturale sunt necesare din cand in cand, pentru a da un ragaz organismului sa-si incarce bateriile si sa se “reseteze”, utilizand alimentele potrivite. Cateva legume, condimente si ierburi vor ajuta corpul sa elimine toxinele acumulate si trebuie incluse in cantitati cat mai mari in dieta, timp de una-doua saptamani. Dupa cinci zile ar trebui sa va simtiti mai curat, pe interior.

5 bauturi care ajuta in procesul de slabireCum slabesc sanatos?

Atunci cand va hotarati sa scapati de cateva kilograme trebuie sa gasiti metoda care va avantajeaza si vi se potriveste. Combinatia care functioneaza intotdeauna este formata din sport si o dieta sanatoasa, echilibrata si nutritiva. Pe langa aceste doua elemente, fiecare persoana poate sa foloseasca diverse “trucuri” pentru a accelera procesul. 

Dieta cu limonadaTipuri de diete

Urmata de persoane celebre, printre care si Beyonce, dieta cu limonada a fost incercata de multe persoane cu surplus de greutate. Fiind departe de principiile unei alimentatii sanatoase, rezultatele acestei diete nu sunt cele mai bune, pe termen lung. Dieta cu limonada, numita si Master Cleance, este o dieta bazata pe lichide, ce contine doar trei elemente: o bautura asemenetoare limonadei, apa sarata si ceai laxativ din ierburi.