cuticule

Sarea, secretul parului fara matreataIngrijire pentru ea si el

Pe vremea cand produsele cosmetice erau doar un moft pentru cei bogati sau chiar... nu fusesera descoperite inca, natura era cea care le ajuta pe femei sa se ingrijeasca. Sarea de mare este cunoscuta de cand lumea pentru proprietatile sale, iar studiile si cercetarile efectuate in ultimii ani au scos la iveala si mai multe calitati si intrebuintari. Indiferent daca e folosita pentru piele, par, unghii sau dinti, sarea e de mare ajutor. Tratament antimatreata

Putem face unghiile sa creasca mai repede?Ingrijire pentru ea si el

Suplimente alimentare, frecarea cu usturoi, miscarea in aer, imitand cantatul la pian. Sunt doar cateva actiuni despre care circula mitul ca fac unghiile sa creasca mai repede. Fals! Cresterea unghiilor nu poate fi grabita. Dermatologul Bruce Robinson, sustine ca unghiile au o rata de crestere constanta, de aproximativ un milimetru pe luna. “Unghiile pot fi intarite, pot fi ajutate sa nu se rupa sau sa para mai lungi. Aici se poate interveni”. Sustine dermatologul.

Trucuri pentru unghii frumoase si sanatoaseIngrijire pentru ea si el

Unghiile sunt cartea de vizita a unei femei. Clasice, extravagante, scurte sau lungi, nude, rosii, negre sau colorate, ele spun mai multe decat credeti. Manichiura frantuzeasca este un model clasic, potrivit tuturor tipurilor de unghie. Culoarea roz pal si dunga alba de pe varf fac unghiile sa para mai lungi, e potrivita oricarei tinute si oricarui eveniment. Dar oare mai este la moda? Daca aveti o slujba sau un hobby ce va afecteaza unghiile, puteti apela la gelul semipermanent.