Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Frigul intepator iti lipeste narile, mai ales dimineata devreme. Si nu iti mai vine sa tragi aer in piept. Totusi, iarna are un miros specific, un amestec de mirodenii si frig, de umezeala si brad. Carcotasii pot spune ca iarna miroase a carnati afumati si sarmale. Nu se inseala, insa aromele iernii sunt bogate si merita celebrate.
Vinul fiert nu este doar o bautura aromata, este una dintre esentele iernii, un simbol al anotimpului rece. In general, vinul fiert se prepara din sortimente rosii. Cel mai utilizat este vinul de casa facut din mai multe soiuri putin pretentioase, nu prea aromate.
Daca faceti mancare zilnic si vi se pare ca aveti nevoie de o schimbare in meniu, s-ar putea sa fie nevoie doar de schimbarea condimentelor. Puteti da o aroma fantastica acelorasi preparate de baza, daca va jucati putin cu gustul. Printre cele cinci condimente destul de rar intalnite in bucatariile din Romania s-ar putea sa va gasiti noi preferinte. Garam Masala