Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Iaurtul este un ingredient traditional al sucurilor si shakeurilor. Aceasta reteta foloseste in locul produsului lactat nuci caju pisate. Ingrediente, 2 portii: Doua caise proaspete sau cinci caise deshidratate Doua prune curatate de samburi O ceasca de nuci caju hidratate O ceasca de apa Doua cesti de suc de ananas proaspat Preparare: Spalati caisele proaspete sau rehidratati pana la patru ore caisele uscate. Amestecati nucile caju intr-o cana de apa pana cand textura devine cremoasa.
Iaurtul este un ingredient traditional al sucurilor si shakeurilor. Aceasta reteta foloseste in locul produsului lactat nuci caju pisate. Ingrediente, 2 portii: Doua caise proaspete sau cinci caise deshidratate Doua prune curatate de samburi O ceasca de nuci caju hidratate O ceasca de apa Doua cesti de suc de ananas proaspat Preparare: Spalati caisele proaspete sau rehidratati pana la patru ore caisele uscate. Amestecati nucile caju intr-o cana de apa pana cand textura devine cremoasa.