Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Laptele de migdale preparat acasa este delicios, avand o aroma bogata. Aceasta este o reteta de baza si poate fi folosita pentru a prepara lapte din diverse nuci, pentru sosuri, supe sau sucuri. Pulpa de la nuci, care ramane dupa separarea de lapte, poate fi deshidratata si utilizata in retete de paine, prajituri sau fursecuri. Ingrediente, 2 portii: O ceasca de migdale crude Trei cesti de apa Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare:
Apa plata este cea mai buna bautura, atunci cand ti-e sete. Nu ingrasa, se procura usor, dar uneori te cam saturi de apa plata. Si ai vrea sa schimbi gustul. Dar te gandesti cu jale ca o limonada "traditionala", cu zahar, are 250 de calorii si peste 60 de grame de zahar. Din fericire, va puteti bucura de cateva bauturi racoritoare, cu gusturi deosebite, care nu fac rau siluetei. Apa aromatizata
Cei care au copii mici au proaspata in memorie experienta diversificarii. Pireuri de legume, fructe, combinatii, totul sub forma de pasta, de cele mai multe ori in culori dubioase, deloc atractive. Fie ca e preparata din produse proaspete sau cumparata din magazin, mancarea bebelusilor a ajuns moda la Hollywood, actori celebri ajungand sa slabeasca sau sa se mentina intr-o forma de invidiat cu ajutorul ei.