abdomen

Abdomen plat, dupa metoda PilatesAerobic si fitness pentru acasa

Cine nu-si doreste un abdomen plat si atragator, fara “aripioare” sau “colacei”? Mobilizarea pentru a scapa de grasimea inestetica este mai grea si, alaturi de o alimentatie corecta si sanatoasa, fara excese, un aport de lichide suficient, de minim opt pahare de apa, implica o activitate fizica intensa si sustinuta.

Ce influenteaza grasimea de pe abdomenCum slabesc sanatos?

Un abdomen proeminent nu este doar inestetic, este si un semnal de alarma. Sanatatea este de multe ori eclipsata sau trecuta pe plan secund de implicatiile sociale ale siluetei. Cum vine primavara, “colaceii” nu mai sunt atat de usor de ascuns sub haine si incepe goana dupa retete miraculoase de slabit si remodelare a abdomenului. Instinctiv, prima masura este cea de renuntare la grasimi.

9 ponturi pentru un abdomen platAerobic si fitness pentru acasa

Un abdomen “pufos” poate fi camuflat cu usurinta in sezonul rece. Vara insa, hainele nu mai pot ascunde grasimea inestetica. Venirea sezonului cald poate fi pretextul ideal pentru o mobilizare generala ce are ca scop obtinerea unui abdomen plat. Atentie, nu veti scapa peste noapte de obiceiurile proaste, nici de “colacei” si nici de lene. Dar autodisciplina, vointa si motivatia pot fi mai presus de junk-food si sedentarism.