Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Este un suc simplu si delicios. Puteti adauga putina nucsoara sa scortisoara, pentru o aroma si mai intensa.
Doua mere medii maruntite
O lingura de radacina de ghimbir, cojita si maruntita
Doua cesti de apa
Amestecati toate ingredientele in robotul de bucatarie sau cu blenderul, cu exceptia apei, pana se omogenizeaza. Subtiati cu o ceasca de apa, iar din a doua turnati treptat, pana ajungeti la consistenta dorita (depinde de soiurile de mar, cat sunt de zemoase). Oricum, merele si ghimbirul formeaza o combinatie paradisiaca!
Calorii: 97
Grasimi: 0gr
Proteine: 10gr
Sodiu: 7mg
Fibre: 4gr
Ghimbirul este un condiment cu efect termic, care imbunatateste circulatia si digestia. Putin ghimbir adaugat in mancare, bautura, chiar supa confera un plus de aroma si prospetime.
Numeroase retete raw necesita suc de ghimbir. Acesta poate fi obtinut pisand o bucatica de radacina intr-un mojar.
Surse: Snyder, Mike; Faass, Nancy; Novac, Lorena – 300 retete hrana vie; Ed. Orizonturi, 2013