Inapoi la treaba!Cum slabesc sanatos?

Incet, incet, ne revenim dupa euforia zilelor de petrecere. Craciun, Revelion, acum sunt doar amintire. "Proba cantarului" este una deloc usor de trecut, mai ales daca sarbatorile au stat sub semnul exceselor alimentare.

Cantarirea se efectueaza dimineata, pe stomacul gol. Faceti trei cantariri in decursul a cateva minute, pentru a va asigura ca nu este defect cantarul si arata, cu o marja mica, aceeasi greutate.

Urmatoarea etapa este intocmirea unui plan. In functie de program, disponibilitate trebuie sa va ganditi bine la metoda prin care sa scapati de surplusul de kilograme. Combinatia care functioneaza intotdeauna cuprinde alimentatia echilibrata, miscare si hidratare. Nu aveti cum sa dati gres daca mancati corect, la ore fixe, fara sa sariti peste gustari, daca beti cel putin doi litri de apa pe zi si faceti macar 30 de minute de miscare.

Daca aveti un serviciu solicitant, cu atat mai mult renuntati la a sari peste mese si tineti mereu la indemana o punga cu nuci. Acestea reprezinta o gustare sanatoasa si, daca vi se face foame, sunt o alternativa la snacks-urile pline de conservanti si amelioratori.

Pentru a tine o evidenta a apei pe care o beti, folositi mereu acelasi recipient. O cana, un pahar, un pet de 0.33 sau 0.5 litri.

Mobilizarea e intotdeauna mai grea, insa e necesar sa ii acordati organismului o sansa sa revina la greutatea optima.