A aparut un obstacol? Demolati-l!Cum slabesc sanatos?

Mentinerea unei noi rutine este la fel de grea ca si schimbarea stilului de viata in bine. Tentatiile apar la fiecare pas, la fiecare masa, alegerile gresite ne pot demotiva sau, mai rau, ne pot face sa renuntam. Orice bariera apare in cale, trebuie spulberata. Orice eveniment neprevazut are rolul de a ne testa capacitatile si de a ne face si mai puternici, si mai hotarati.

Este important sa ramaneti canalizati si concentrati pe slabire si pe atingerea obiectivelor, atingand fiecare prag pe care vi l-ati propus.

Puneti-va urmatoarele intrebari si, daca gasiti vreun obstacol care sa va fi impiedicat sa raspundeti cu “da”, gasiti una sau doua metode sa il indepartati. De fiecare data cand se iveste respectivul obstacol, veti sti cum sa il doborati.

-Ati facut miscare de cel putin patru ori pe saptamana?
-Variati rutina de exercitii, astfel incat sa nu devina plictisitoare?
-Faceti antrenamentele distractive?
-Ati incercat ceva nou luna aceasta?
-Aveti un coleg de antrenament?
-Ati inclus exercitii de forta in antrenament?
-Va cantariti regulat, dar nu zilnic?
-Va masurati periodic, dar nu obsesiv?
-Ati tinut un jurnal alimentar?
-Va masurati cu atentie portiile, fara sa “furati”?
-Mancati corect, in fiecare zi?
-Mancati toate mesele si gustarile, fara sa sariti sau sa adaugati si alte alimente?

Atunci cand incepeti marea batalie cu kilogramele, trebuie sa existe in subconstient forta necesara pentru a trece peste toate problemele care se pot ivi. Important e sa aveti o zi mai buna decat precedenta, sa fiti si mai motivati, si mai determinati.

Sursa: aici.