trucuri

5 sfaturi pentru ochi luminosiIngrijire pentru ea si el

Se spune ca ochii sunt ca o fereastra spre suflet. Daca vreti sa va simtiti minunat si sa aratati incredibil, ingrijirea cu atentie a zonei din jurul ochilor este pasul cu care trebuie sa incepeti. Pielea din jurul ochilor este fina si delicata, iar orice schimbare in ceea ce o priveste poate schimba radical felul in care arata chipul.

Sarea nu se pune doar in bucate. Trucuri pentru infrumusetare, cu sareIngrijire pentru ea si el

Bunicile, strabunicile noastre nu aveau la indemana sute de tipuri de creme cu diverse substante active, pentru diferite tipuri de piele, insa erau si ele cochete si ingrijite. De mii de ani, femeile si-au pus frumusetea in valoare cu ajutorul naturii si a inventivitatii si instinctelor. Un produs banal, oferit de natura, le-a fost mereu alaturi: sarea.

Schimbari mici, impact mareCum slabesc sanatos?

Pentru ca o noua dieta sau schimbarea stilului de viata sa aiba succes, e nevoie de un sistem bine pus la punct. Cel mai greu de controlat sunt emotiile, nu actiunile. De fapt, durerea pe care o resimtim atunci cand impunem restrictii de orice fel este una psihologica, nu fizica.

10 sfaturi pentru a face fata copiilor mofturosiAlaptarea si nutritia copilului

Cand va intoarceti acasa dupa o zi lunga la serviciu, ultimul lucru pe care vi-l doriti este sa incepeti razboiul spanacului sau al buchetelului de broccoli, care se da pe scaunul de masa al copilului. Daca nu sunteti suficient de tare, puteti cadea prada ispitei de a oferi un “borcanel” sau, si mai rau, sa puneti mana pe telefon si sa comandati mancare, mai ales daca aveti copii mai mari si mai persuasivi in a refuza orice incercare.