tratament natural

Virozele digestive, abordare corecta si tratament naturalTerapii si remedii din natura

De departe, virozele digestive sunt pe primul loc intre bolile infectioase acute de primavara. Cauzate de Rotavirus, virusul Norwalk, coronavirusurile, adenovirusurile (tipurile 40,41), enterovirusurile (Coxsackie, ECHO) constituie un veritabil “BAU-BAU”pentru mamici si tatici. Medicul primar pediatru Stefania Olteanu ne ofera cateva raspunsuri la cele mai frecvente intrebari, dar si solutii pentru problemele cu care se confrunta cei mici.

SeboreeTerapii si remedii din natura

Seboreea reprezinta o secretie excesiva a glandelor sebacee, insotita deseori de hipertrofia glandulara. Este o problema care apare frecvent la adolescenti, dar este intalnita si la adulti. De multe ori are cauze alimentare, excesul de grasimi si dulciuri fiind pe primul loc. De aceea, pe langa tratamentul medical, dieta reprezinta o conditie esentiala pentru ameliorarea problemei. 

InfarctTerapii si remedii din natura

Infarctul este o boala cauzata de necrozarea unui organ sau a unei parti a lui ca urmare a astuparii unei artere sau vene. Din fericire, tratamentul natural este extrem de eficient in tratamentul urmarilor infarctelor.

Ejaculare precoceTerapii si remedii din natura

Ejacularea precoce este un subiect tabu pentru barbatii care sufera de aceasta tulburare. Ce este, de fapt, ejacularea precoce? Ejacularea precoce reprezinta eliminarea rapida a spermei prin canalul uretral. Acesta tulburare apare la barbatii tineri, din motive emotionale, de cele mai multe ori sau la cei mai in varsta, ca urmare a stresului, oboselii, erorilor de alimentatie sau abuzului de substante precum cafea, nicotina sau alcool.