Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Cand vine vorba de grasimi, exista cateva tipuri la care nu trebuie sub nicio forma sa renuntati. Acestea sunt grasimile polinesaturate. Acizii grasi omega-3, EPA, DHA si ALA, dintre care primii doi sunt cruciali si se gasesc in special in peste. Daca vreti sa va suplimentati dieta cu acizii grasi omega-3, exista cateva alimente care va pot ajuta. Nuci
Dupa 25-30 de ani, aproape toate femeile incep sa acorde o importanta mai mare ingrijirii fetei, pentru a preveni sau a stopa aparitia ridurilor. Procesul de imbatranire este unul firesc, cat se poate de normal pentru toata lumea. Ridurile, micile incretituri ale pielii, pot fi prevenite sau tinute la distanta pentru mai mult timp. Cateva trucuri la care nu v-ati fi gandit ca va pot ajuta, pot tine ridurile departe de fata dumneavoastra, pentru cativa ani in plus de “tinerete fara batranete”.
Oul este alimentul-simbol pentru proteine. Nu degeaba a mancat Sylvester Stallone zeci de oua crude pentru a avea forta necesara sa faca fata personajului Rocky Balboa, pret de sase lung-metraje. Si reputatia oului este castigata pe merit: sase grame de proteina pura intr-un ou fiert tare. Totusi, monopolul asupra proteinelor nu este detinut pe buna-dreptate, existand multe alte alimente cu un continut mai ridicat in proteine. Spirulina uscata
Psihologii au descoperit aminoacidul responsabil cu reflexele rapide. Daca vreti sa va imbunatatiti reflexele, trebuie sa includeti in dieta zilnica mai mult spanac si oua. Cercetari efectuate de echipe de la Universitatea din Leiden si cea din Amsterdam arata ca aminoacidul tirozina, care se gaseste in aceste doua alimente, are un efect pozitiv asupra reflexelor.