slabire sanatoasa

Ce se intampla cand ajungi la greutatea doritaCum slabesc sanatos?

Fiecare persoana care isi doreste sa slabeasca are, de cele mai multe ori, o tinta in kilograme. Nu e suficient sa spuna ca vrea marimea 38 sau 40 la haine, ci lanseaza si o cifra. 58, 62 sau 65 de kg, de exemplu. Dar ce se intampla atunci cand, cu multe eforturi si privari alimentare de tot felul, atingem cifra aceea?

Dieta de 7 zileTipuri de diete

Dietele care promit scaderi spectaculoase in greutate intr-un timp scurt nu sunt nici cele mai sanatoase si nici nu au rezultate de durata. De cele mai multe ori sunt urmate de efectul yo-yo sau chiar de dobandirea unui numar suplimentar de kilograme. Totusi, aceste diete sunt destul de eficiente inainte de evenimente, "proba cantarului" sau pentru amorul-propriu.

Dieta de 1500 de caloriiTipuri de diete

1500 de calorii sunt suficiente pentru o femeie cu inaltime medie (165cm), normoponderala (58-62kg), cu activitate redusa spre medie, cu doar 30 de minute de miscare pe zi, pentru a-si desfasura treaba de zi cu zi. Din ce se pot lua aceste calorii? Va dam cateva exemple. Insa trebuie sa tineti minte ca o tableta de ciocolata de 100 g are peste 400 de calorii (unele ajung si la 580), o bere are cam 150 de calorii, un cocktail poate depasi 500.

Combinatii alimentare corecte pentru a slabi eficientNutritie sanatoasa

Va tot intrebati ce dieta sa tineti pentru a scapa de surplusul de kilograme? Fiecare organism reactioneaza altfel la dietele drastice, insa o slabire naturala si frumoasa, fara riscul efectului yo-yo are loc daca faceti alegerile corecte in combinarea alimentelor si cresteti numarul orelor de sport saptamanale (sau incepeti sa faceti si miscare).