Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Inceputul de an este momentul in care multe femei, in special, isi propun sa slabeasca. Nu e cel mai potrivit moment, din punct de vedere logistic, din cauza lipsei multor legume si fructe autohtone, produse de tarani. Insa procesul de slabire nu consta doar in ce pui in farfurie, ci si cand, si cum. Aceasta este doar una dintre componentele slabirii naturale, nu fortate. Greutatea poate fi controlata si cu ajutorul unor rectificari ale obiceiurilor. Constientizarea obiceiurilor alimentare
Zaharul a ajuns unul din cele mai blamate alimente. Cel rafinat, care nu mai are decat o vaga urma de nutrienti, strica dintii, provoaca diabet, ajuta la propagarea obezitatii, se gaseste in cantitati mari in tot mai multe sosuri, sucuri sau semipreparate. Din nefericire, zaharul afecteaza si organele, iar un consum indelungat al unei cantitati mari de zahar poate avea un efect devastator asupra organismului. Zaharul ingrasa organele