scortisoara

Cum faci cel mai bun vin fiert?Mod de viata

Vinul fiert nu este doar o bautura aromata, este una dintre esentele iernii, un simbol al anotimpului rece. In general, vinul fiert se prepara din sortimente rosii. Cel mai utilizat este vinul de casa facut din mai multe soiuri putin pretentioase, nu prea aromate.  

Shake de banane si nuci de cocos rawRetete sanatoase

Iaurtul de migdale confera acestui shake o textura cremoasa. Reteta e si mai apetisanta vara, cand puteti folosi cirese proaspete, bine coapte. In afara sezonului merg foarte bine si ciresele congelate sau deshidratate. Iaurtul se obtine prin amestecarea migdalelor pisate si rehidratate intr-o cana de apa, pana cand textura devine cremoasa. Ingrediente, 2 portii: Un sfert de ceasca de iaurt de migdale Un sfert de ceasca de miez de nuca de cocos tanara O ceasca de lapte de nuca de cocos tanara

Condimente care va pot schimba preferinteleAlimente

Din bucatariile romanilor nu lipsesc sarea si piperul, iar in ultimii ani sunt tot mai intalnite si diverse combinatii mai mult sau mai putin daunatoare sanatatii, dar care promit un gust desavarsit. In alte culturi, sarea si piperul lipsesc sau sunt utilizate rar, insa alte condimente dau savoare si aroma preparatelor. Curry

5 condimente pe care ar trebui sa le folositiAlimente

Daca faceti mancare zilnic si vi se pare ca aveti nevoie de o schimbare in meniu, s-ar putea sa fie nevoie doar de schimbarea condimentelor. Puteti da o aroma fantastica acelorasi preparate de baza, daca va jucati putin cu gustul. Printre cele cinci condimente destul de rar intalnite in bucatariile din Romania s-ar putea sa va gasiti noi preferinte. Garam Masala

Shake de banane si nuci de cocosRetete sanatoase

Iaurtul de migdale confera acestui shake o textura cremoasa. Reteta e si mai apetisanta vara, cand puteti folosi cirese proaspete, bine coapte. In afara sezonului merg foarte bine si ciresele congelate sau deshidratate. Iaurtul se obtine prin amestecarea migdalelor pisate si rehidratate intr-o cana de apa, pana cand textura devine cremoasa. Ingrediente, 2 portii: Un sfert de ceasca de iaurt de migdale Un sfert de ceasca de miez de nuca de cocos tanara O ceasca de lapte de nuca de cocos tanara