radicali liberi

Cafeaua consumata in mod regulat intareste sanatateaTerapii si remedii din natura

Cafeaua e buna. Consumata cu regularitate, in cantitati mici, poate preveni boli precum diabetul sau afectiuni cardiace. Fiecare om are o “norma” de cafea, situata intre o cafea decofeinizata si 5 cafele, conform unui studiu realizat de o echipa de cercetatori de la Harvard. Majoritatea celor care au facut parte din studiu consuma in jur de 3 cafele pe zi.

Strugurii, aliatii naturali ai frumusetiiIngrijire pentru ea si el

Odata cu venirea toamnei, culorile si aromele strugurilor ne atrag atentia oriunde ne-am intoarce privirea si sunt unul din motivele pentru care asteptam cu nerabdare acest anotimp.  Aceste fructe minunate sunt recunoscute pentru imensele lor beneficii pentru sanatate, insa pot deveni si un aliat puternic al mentinerii si prelungirii tineretii si frumusetii noastre.

Hrana pentru o viata lungaAlimente

Speranta de viata a japonezilor este cea mai ridicata, fiind de peste 80 de ani. In cea mai mare masura, aceasta se datoreaza alimentatiei specifice, usoare si plina de nutrienti. Care sunt elementele-cheie ale unei alimentatii sanatoase si care sa ne ofere sansa unei vieti lungi? Antioxidanti Alimentele bogate in antioxidanti ajuta in lupta impotriva radicalilor liberi - molecule de oxigen instabile care contribuie la procesul de imbatranire.