paine

Un 2015 sanatos!Mod de viata

Fiecare sfarsit de an aduce cu sine si un bilant. Nu trebuie sa asterneti pe hartie toate evenimentele care au marcat anul ce se incheie pentru a va da seama daca a fost un an bun sau nu. 2014 e aproape gata. 2015 bate la usa. Fiecare are planuri. Fiecare isi propune cate ceva pentru inceputul de an. - Ma las de fumat! - voi slabi 20 de kilograme! - Voi incepe o viata sanatoasa! - Nu mai mananc paine si ciocolata! - Nu voi mai manca dupa ora 18! - Renunt la zaharul rafinat!

Trucuri pentru a manca sanatos la restaurantCum slabesc sanatos?

Faptul ca sunteti “la dieta” nu trebuie sa va distruga viata sociala sau sa va tina in casa. Orice dieta ati urma, daca este una sanatoasa si echilibrata, puteti gandi si organiza programul de masa astfel incat o iesire la restaurant sa nu va dea peste cap. De asemenea, nici nu trebuie sa folositi iesirea drept scuza pentru a manca mai mult sau mai gras, ori alimente incompatibile cu dieta.

Dieta Rina 90Tipuri de diete

Persoanele care au probleme cu greutatea, in disperarea de a scapa de kilograme intr-un timp cat mai scurt, incearca fel de fel de diete-minune, pastile si ceaiuri, insa uita de cheia succesului – echilibrul. Asa cum kilogramele au fost acumulate in timp, doar in timp pot fi date jos. Iar pentru a si mentine greutatea optima, este nevoie de un stil de viata sanatos, cu activitate fizica si fara excese.

Superalimente pentru proaspetele mamiciNutritie in sarcina

Pierderea kilogramelor acumulate in sarcina este una dintre prioritatile fiecarei proaspete mamici, alaturi de sanatatea si fericirea puiutilor. Pentru a face fata provocarilor pe care le lanseaza viata de mama, mai ales daca sunt la primul copil, femeile au nevoie de energie. Multa energie.