Ce poti face cu un castravete?
04.02.2015
Vinul fiert nu este doar o bautura aromata, este una dintre esentele iernii, un simbol al anotimpului rece. In general, vinul fiert se prepara din sortimente rosii. Cel mai utilizat este vinul de casa facut din mai multe soiuri putin pretentioase, nu prea aromate.
Acest suc delicios poate fi preparat cu cirese proaspete sau congelate si are un gust deosebit. Ingrediente, 2 portii: Doua cesti de laptede migdale Doua cesti de pere cu coaja, tocate O ceasca de miez de banana feliat O jumatate de ceasca de cirese tocate, fara samburi O lingurita de nucsoara Pulpa de la o jumatate de pastaie de vanilie (sau o lingurita de esenta de vanilie) Preparare:
Este un suc simplu si delicios. Puteti adauga putina nucsoara sa scortisoara, pentru o aroma si mai intensa. Ingrediente, 2 portii: Doua mere medii maruntite O lingura de radacina de ghimbir, cojita si maruntita Doua cesti de apa Preparare:
Ceaiul de plante furnizeaza baza lichida pentru aceasta bautura. Puteti utiliza ceai verde, musetel, levantica, urzici, echinacea, gingko, menta. Variantele pentru asezonari includ scortisoara, boia, nucsoara, cardamom sau alte mirodenii, in functie de preferinte. Ingrediente, 2 portii: Un sfert de ceasca de fructe goji uscate sau alte fructe de padure Doua cesti de apa O ceasca de ceai de plante simplu sau combinat, dupa preferinte, fiert timp de 3 minute
Daca faceti mancare zilnic si vi se pare ca aveti nevoie de o schimbare in meniu, s-ar putea sa fie nevoie doar de schimbarea condimentelor. Puteti da o aroma fantastica acelorasi preparate de baza, daca va jucati putin cu gustul. Printre cele cinci condimente destul de rar intalnite in bucatariile din Romania s-ar putea sa va gasiti noi preferinte. Garam Masala
Este un suc simplu si delicios. Puteti adauga putina nucsoara sa scortisoara, pentru o aroma si mai intensa. Ingrediente, 2 portii: Doua mere medii maruntite O lingura de radacina de ghimbir, cojita si maruntita Doua cesti de apa Preparare: