muschi

Clorul sericAnalize medicale

Testul de clor seric este recomandat de doctor atunci cand sunt semne ca in organism exista tulburari de echilibru acido-bazic. Ce este clorul? Clorul este un electrolit, care alaturi de alti electroliti cum ar fi potasiul, sodiul sau dioxidul de carbon, ajuta la mentinerea nivelului potrivit de fluide si a echilibrului acido-bazic in corp. Prezenta acestor electroliti este importanta pentru functinarea normal a muschilor, inimii si nervilor.

MioglobinaAnalize medicale

Ce este mioglobina si de ce se recomanda testarea ei? Mioglobina este o proteina care se gaseste in muschii inimii si in muschii scheletici.. Cand facem efort fizic, muschii folosesc tot oxigenul disponibil, iar mioglobina are oxigen atasat de ea, ceea ce ofera muschilor extra oxigen pentru a functiona mai mult timp. Cand muschii sufera vreo trauma, mioglobina este eliberata in sange.

Coapse mai subtiri din sapte miscariAerobic si fitness pentru acasa

Nu mai incapeti in jeansii skinny, desi aveti impresia ca faceti suficienta miscare zilnic? Adevarul e ca multe exercitii cuprinse in rutina zilnica sau bisaptamanala nu includ miscari cheie care sa subtieze si zone ascunse, cum ar fi interiorul coapselor. Din fericire, in doar cateva saptamani puteti avea coapse mai subtiri, mai sexy, mai ferme.