extract din mladite

Incaruntire precoceTerapii si remedii din natura

Incaruntirea precoce este considerata de majoritatea barbatilor un semn de maturizare, iar de majoritatea femeilor bani mai multi lasati la coafoar (pentru vopsit).  Aparitia firelor de par alb inainte de varsta de 30-40 ani este considerata incaruntire precoce.

InsomnieTerapii si remedii din natura

Cele mai frecvente situatii de tulburare a somnului sunt legate de suprasolicitarea mentala sau emotionala. De aceea, in tratamentul acestei tulburari este esentiala invatarea unei tehnici de relaxare mentala.

InfarctTerapii si remedii din natura

Infarctul este o boala cauzata de necrozarea unui organ sau a unei parti a lui ca urmare a astuparii unei artere sau vene. Din fericire, tratamentul natural este extrem de eficient in tratamentul urmarilor infarctelor.

InapetentaTerapii si remedii din natura

Lipsa poftei de mancare este cosmarul oricarui parinte. Daca la adulti e mai usor de gestionat, acestia fiind mai rezistenti, la copii e o situatie stresanta si mai greu de controlat.

AbstinentaTerapii si remedii din natura

Perioadele de post sunt adesea considerate, dincolo de insemnatatea religioasa, perioade de abstineneta de la alimentele de origine animala. Ce este abstinenta? Abstinenta este renuntarea partiala sau totala la unele alimente sau activitati, mai ales la bauturile alcoolice sau la satisfacerea unei nevoi ori a unei dorinte.