durere

Semnele atacului de cordDespre boli si afectiuni

Unele atacuri de cord sunt surprinzatoare si intense, iar problema poate fi depistata rapid. Dar sunt si cazuri in care se instaleaza incet, cu dureri moderate sau disconfort. Se intampla ca persoanele care sufera un astfel de atac sa nu isi dea seama ce li se intampla si sa astepte prea mult timp pana cer ajutor. Iata cateva semne care ar putea sa arate ca are loc un atac de cord:

Simptomele atacului de cord la femeiDespre boli si afectiuni

Cu siguranta ati vazut filme in care unul dintre personaje, intotdeauna de sex masculin, murmura ceva, duce mana la piept si cade pe covor. Vine echipajul medical si pune diagnosticul: atac de cord. In realitate, si femeile pot suferi un atac de cord si e foarte posibil ca scena sa nu fie chiar atat de dramatica.

Calmantele – semne ale dependenteiDespre boli si afectiuni

Multe persoane sunt ingrijorate ca un tratament mai lung cu calmante va duce la dependenta. Daca medicul care va trateaza si in care aveti incredere prescrie o reteta, indiferent de durata tratamentului, nu trebuie sa va faceti probleme. Dar cei care se trateaza dupa ureche, nu mai reusesc sa scape de dureri, cresc dozele si numarul de pilule consumate zilnic ar trebui sa citeasca despre semnele dependentei. 1. Va ganditi prea mult la tratament

Ghimbirul - utilizare si riscuri Terapii si remedii din natura

Ghimbirul creste in China, India, Africa, in Caraibe, dar si in alte zone cu climat cald. Radacina de ghimbir este cunoscuta pentru gust si aroma si este un remediu traditional, in multe culturi, de mii de ani. Ghimbirul e cunoscut ca tratament popular pentru durerile de stomac si greata, insa exista si studii in acest sens. Radacina ajuta sistemul digestiv si fluxul de saliva.