ciuperci

Migdalele pot preveni migreneleDespre boli si afectiuni

Durerile de cap sunt cosmarul oricarei persoane care trebuie sau crede ca trebuie sa le suporte cu stoicism.  Utilizarea suplimentelor alimentare si a terapiilor alternative a castigat teren in fata clasicelor analgezice, care au si efecte secundare. Cercetarile arata ca riboflavina, o vitamina din complexul B care se gaseste in migdale, spanac, ciuperci si cereale integrale este foarte eficienta in preventia migrenelor. Cum functioneaza?

Combinatie de primavara idealaAlimente

Primavara si-a intrat in drepturi si incepem sa dam jos din hainele care au ascuns cu succes peste iarna colaceii si aripioarele. "Stratul suplimentar" trebuie dat si el jos. Iar miscarea si masajul nu sunt de ajuns, avem nevoie si de o dieta adecvata. Daca grasimea nedorita a tinut de cald peste iarna, e timpul ca aceasta sa dispara, sa lasam soarele sa ne incalzeasca!

Dieta cu supa de varzaTipuri de diete

Dieta cu supa de varza este “mama dietelor”, o experienta prin care au trecut aproape toate persoanele dispuse sa faca aproape orice pentru a slabi repede. Ca orice cura de slabire care promite efecte miraculoase intr-un timp record, nu este o varianta pentru o slabire sanatoasa, pe termen lung.

Lupta cu raceala prin intermediul alimentelorTerapii si remedii din natura

O alimentatie sanatoasa va poate tine la distanta de multe probleme. Cum e sezonul racelilor si gripei, va puteti ajuta organismul sa se tine la distanta de virusi. Broccoli Doua cani de broccoli pe saptamana sunt suficiente pentru a face fata unui atatc venit din partea virusilor. Sulforafanul, un izotiocianat, o componenta organica intalnita in broccoli, intareste sistemul imunitar. Fructe de mare