capsune

Combinatie de primavara idealaAlimente

Primavara si-a intrat in drepturi si incepem sa dam jos din hainele care au ascuns cu succes peste iarna colaceii si aripioarele. "Stratul suplimentar" trebuie dat si el jos. Iar miscarea si masajul nu sunt de ajuns, avem nevoie si de o dieta adecvata. Daca grasimea nedorita a tinut de cald peste iarna, e timpul ca aceasta sa dispara, sa lasam soarele sa ne incalzeasca!

Suc raw de banane cu fructe de padureRetete sanatoase

Acest suc poate fi savurat tot anul. Banane se gasesc pe tot parcursul anului, insa fructele de padure proaspete doar vara. Totusi, si varianta cu fructe congelate este foarte gustoasa. O alta posibilitate este utilizarea fructelor deshidratate. Ingrediente, 2 portii: O banana O ceasca de fragi O ceasa de afine O ceasca de gheata O ceasca de apa Preparare: Puneti intr-un mixer fructele, apoi gheata, deasupra. Turnati o jumatate de ceasca de apa si mixati.

Dieta cu capsuneTipuri de diete

O dieta de primavara, usor de tinut, care va poate ajuta sa va imbunatatiti starea de sanatate si chiar sa slabiti. Desi exista foarte multe variante ale acestei diete, de la o cura exclusiv de capsune, timp de o saptamana, pana la combinatii cu diverse alimente, disociata sau nu, hipocalorica, predominant proteica sau hipoglicemica, cea mai buna cura cu capsune este cea care va aduce cele mai multe beneficii. Dieta versus post