SeboreeTerapii si remedii din natura

Seboreea reprezinta o secretie excesiva a glandelor sebacee, insotita deseori de hipertrofia glandulara. Este o problema care apare frecvent la adolescenti, dar este intalnita si la adulti. De multe ori are cauze alimentare, excesul de grasimi si dulciuri fiind pe primul loc. De aceea, pe langa tratamentul medical, dieta reprezinta o conditie esentiala pentru ameliorarea problemei. 

Gemoterapia propune o combinatie din doua remedii, Extract din muguri de Mesteacan pufos - Betula pubescens MG=D1, 35-40 pic in apa, o data pe zi dimineata si Extract din muguri de Ulm - Ulmus campestris MG=D1, 35-40 pic in apa, seara, zilnic, 2-3 luni. 

Daca exista situatii de stres in viata persoanei sau de epuizare energetica, se poate adauga la schema de mai sus si Extract din muguri de Coacaz negru - Ribes nigrum MG=D1, 35-40 pic in apa, dimineata, pentru tonifierea suprarenalei si intarirea generala a organismului. 

Pentru a obtine cele mai bune si mai rapide rezultate, utilizati doar produse de calitate, cumparate din farmacii sau magazine cu produse naturale. Pentru mai multe informatii despre produse gemoterapice accesati www.plantextrakt.ro.

 

Surse: aici.

 

*Recomandarile din acest articol nu inlocuiesc consultul medical.