InfarctTerapii si remedii din natura

Infarctul este o boala cauzata de necrozarea unui organ sau a unei parti a lui ca urmare a astuparii unei artere sau vene. Din fericire, tratamentul natural este extrem de eficient in tratamentul urmarilor infarctelor.

Astfel, dupa infarctul cerebral, tratamentul de recuperare ar trebui sa fie insotit de o combinatie intre Extract din muguri de Arin negruAlnus glutinosa MG=D1, 2 ml in apa, dimineata cu Extract din muguri de Arbore de IudeeaCercis siliquastrum MG=D1, 2 ml in apa, la pranz – care reprezinta remediul antitrombotic de prima electie si Extract din muguri de SangerCornus sanguinea MG=D1, 2 ml in apa, seara.

Sangerul este un gemoterapic extrem de util in preventia starilor preinfarctuale sau in rezolutia rapida a infarctului in curs de constituire. El poate rezolva infarctul neoformat sau micile zone de infarct, fiind indicat numai in prima faza invaziva a infarctului, avand actiune rapida si trecatoare; impreuna cu remediul sau complementar, Arinul negru, reprezinta remediile de electie pentru sechelele postinfarct.

In infarctul miocardic in faza acuta se poate prescrie Extract din muguri de SangerCornus sanguinea MG=D1 numai in prima saptamana, pentru ca induce o diminuare a TGO si a LDH.

Ulterior, se administreaza Extract din muguri de Arin negruAlnus glutinosa MG=D1, mai util pentru sechelele infarctice si cu Extract din radicele de PorumbZea mays MG=D1, care favorizeaza cicatrizarea miocardului in perioada post‑infarct.

Indicat este ca in aceste situatii sa se apeleze la un medic specializat in gemoterapie care sa conduca tratamentul si sa supravegheze evolutia.

Pentru a obtine cele mai bune si mai rapide rezultate utilizati doar produse de calitate, cumparate din magazine cu produse naturale sau farmacii. Pentru mai multe informatii despre produse gemoterapice accesati www.plantextrakt.ro.

 

 

Surse: aici.
 

*Recomandarile din acest articol nu inlocuiesc consultul medical.