Ejaculare precoceTerapii si remedii din natura

Ejacularea precoce este un subiect tabu pentru barbatii care sufera de aceasta tulburare. Ce este, de fapt, ejacularea precoce? Ejacularea precoce reprezinta eliminarea rapida a spermei prin canalul uretral.

Acesta tulburare apare la barbatii tineri, din motive emotionale, de cele mai multe ori sau la cei mai in varsta, ca urmare a stresului, oboselii, erorilor de alimentatie sau abuzului de substante precum cafea, nicotina sau alcool.

Tratamentul acestei probleme presupune identificarea circumstantelor care au declansat-o si corectarea acestora, precum si adaugarea de suplimente naturale, care sa ajute organismul sa depaseasca problema.

Medicina naturala propune doua macerate glicerinice pentru tratamentul ejacularii precoce: Extract din muguri de Stejar - Quercus pedunculata MG=D1, cu efect tonic asupra organelor genitale masculine si Extract din amenti de Salcie - Salix alba amenti MG=D1, cu efect reglator asupra dinamicii sexuale masculine. Cele doua preparate se pot administra separat sau cel mai bine impreuna, unul dimineata, celalalt seara, timp de 1-2 luni de zile.

Pentru a obtine cele mai bune si mai rapide rezultate, utilizati doar produse de calitate, cumparate din farmacii sau magazine cu produse naturale. Pentru mai multe informatii despre produse gemoterapice accesati www.plantextrakt.ro.

 

 

Surse: aici.

 

 

 

*Recomandarile din acest articol nu inlocuiesc consultul medical.