Paste cu sardine

Paste cu sardine


Ingrediente:

450 g spaghete
250 g sardine în ulei
100 g pesmet
180 ml ulei de măsline
80 g parmezan ras
6 căţei de usturoi
2 linguri pătrunjel verde, tocat
1 linguriţă piper negru măcinat

Preparare:

Se pune apă la fiert într-o oală, se sărează iar când dă în clocot se cufundă spaghetele şi se fierb vreme de 10 minute. Se strecoară apoi, se trec sub un jet de apă rece, apoi se asezonează cu ulei de măsline şi se păstrează deoparte.
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie iar când se încinge bine se adaugă usturoiul şi se căleşte vreme de 2-3 minute, se adaugă sardinele, se amestecă, se presară pesmetul şi parmezanul ras. Se asezonează cu pătrunjel şi piper, se amestecă din nou, apoi se ia vasul deoparte şi preparatul se poate servi.

Taguri: , , , , , , , ,
Categorii: Peşte, Pizza şi paste.

Exprimați-vă opinia

*